Denně vaříme z čerstvých surovin


ITALSKÝ TÝDEN + ZVĚŘINA

Pondělí 3.10.2022

Čočková s uzeninou                                                                                                                                                         Zeleninová s vejci

1. 120g Kuřecí pikantní směs se zeleninou

2 250g Risotto con funghi (houbové rizoto)

3. 150g Gratinované rybí filé z aljašské tresky, rajče, parmezán

4. 150g Kuřeci welington (kuřecí, listové těsto, houbová faš, anglická)


Úterý 4.10.2022

Francouzská cibulačka z Brionne
Drůbeží vývar s nudlemi

1. 120g Kančí guláš na rybízu, houskový, brusinkový knedlik

2 120g Švýcarské ražničí, (sýr, šunka v trojobalu) smažené hranolky, domácí tatarka

3. 250g Rukolový salát, slanina, grep, cherry rajčata, sezam, rybíz

4. 250g Orecchiette s mořskými plody, česnek, petrželka, chilli


Středa 5.10.2022

Rybí polévka alá bujabeza
Staročeská kulajda

1. 250g Trhané kančí maso, bramborové gnocchi, silná masová šípková omáčka

2. 250g Kuřecí rarášci (kuřecí zapečené v bramborovém těstě), zelný salát

3. 250g Vepřové na česneku

4. 250g Špagety bolognese, parmesan


Čtvrtek 6.10.2022

Žampionová krémová
Dršťková polévka

1. 120g Kančí ragu na víně a pečené zelenině

2. 120g Smažený květák v trojobalu, domácí tatarka

3. 250g Zeleninový salát, grilovaný hermelin, bylinkový dip

4. 200g Pizza quatro stagioni (4 roční období, salám a kozí rohy, rajčata a bazalka, žampióny, šunka a olivy)


Pátek 7.10.2022

Minestrone                                                                                                                                                                                 Kančí vývar s nudlemi

1. 120g Na sádle smažený vepřový řízek, bramborový salát

2. 120g Kuřecí kung-pao, jarní cibulka

3. 250g Meruňkové bramborové knedlíky, zákysaná smetana, cukr, máslo

4. 250g Špenátové lasagne s kuřecím masem

Při stažení denního menu se mohou objevovat různá označení, zde máte jejich vysvětlení

Menu neobsahující maso ani žádné masné výrobky.

Tip šéfkuchaře!!! To co Vám náš šefkuchař a Tým Maxim Doporučují

Bezlepkové menu

Týdně zasíláme menu s novinkami - registrujte si svůj mail.