Denně vaříme z čerstvých surovin

Pondělí

10.8 . 2020

Celerová krémová 

 Gulášová

1.     120g Kuřecí plátek s petrželkovou omáčkou, dušená rýže

2     200g Těstoviny s brokolici a sýrovou omáčkou

3.     120g Vepřová kotleta s pepřovou omáčkou, brambor

4.     120g Moravská krkovice na povidlové omáčce, pečený brambor

5.     120g Cuisses de grenouille (Žab stehýnka smažená v trojobalu), ďábelský dip

6.    120g Indické  kari s květákem

Úterý
11.8. 2020

Čočková s uzeninou
Drůbeží vývar s pažitkovým kapáním

  1. 100g Smažený sýr s vařenými brambory a domácí tatarkou

  2. 120g Pikantní vepřové nudličky se zeleninou a dušenou rýži

  3. 1 50g Gnocchi se zakysanou smetanou, cukrem a mákem

  4. 120g Kuřecí plátek na sladkochilli omáčce, pečený brambor

    5.      120gRybí filé na másle s citrónem, bramborová kaše

    6.      120g Mozzarella na trhaném salátu s mrkvovým dresingem

Středa
12.8. 2020

Zelňačka 

 Bramboračka s houbami

  1. 120g Vepřový bůček na kyselým zelí s vařeným bramborem

  2. 1ks Sazené vejce, čočka na kyselo, kyselý okurek , chléb

  3. 1ks Kuřecí stehno na paprice s těstovinami

  4. 200g Vepřová panenka Welington

  5. 180g Ratatouille (směs zeleniny dušené na olivovém oleji) se zámeckým bramborem

  6. 120g Dýňové risotto s parmezánem

Čtvrtek
13.8. 2020

Pekingská

Zeleninová s pohankou

  1. 120gKuřecí nudličky na nivové omáčce s těstovinami

  2. 120g Bratislavské plecko s houskovým knedlikem

  3. 200g Francouzské brambory

  4. 120g Pikantní zeleninový kuskus s rajčaty

    5.      120g Vepřový plátek na povidlech, vařený brambor

    6.      120g Kuřecí steak na bylinkách na trhaném salátku s mrkvovým dresingem

Pátek
14.8. 2020

Horalská 

 Přes noc tažený hovězí vývar s domácími nudlemi naší tety

  1. 120g Kuřecí plátek zapečený sýrem, vařený brambor

  2. 120g Vepřový řízek s bramborovým salátem

  3. 120g Rýžový nákyp se švestkami a cukrem

  4. 120g Losos v teriyaki, pečený brambor

    5.      150g Steak entrecote au poivre (steak z roštěnce s pepřovou omáčkou) dýňové pyré

    6.      120g Těstovinový salát se sušenými rajčaty a bazalkou        

Při stažení denního menu se mohou objevovat různá označení, zde máte jejich vysvětlení

Menu neobsahující maso ani žádné masné výrobky.

Tip šéfkuchaře!!! To co Vám náš šefkuchař a Tým Maxim Doporučují

Bezlepkové menu

Týdně zasíláme menu s novinkami - registrujte si svůj mail.