Denně vaříme z čerstvých surovin

Pondělí 2.8.2021

Květáková                                                                                                                                                      Dýňová krémová

1. 120g Vepřová plec na česneku , jasmínová rýže                                                                                        2. 120g Cuketa zapečená pikantním masem a sýrem                                                                                     3. 250g Špagety aglio-olio peperoncino                                                                                                       4. 150g Krutí steak , šalvějová omáčka, bramborové gnocchi, kličky zeleného hrášku

Úterý
3.8.2021

Osvěžující jahodová polévka s mascarpone
Drůbeží vývar s kapánim


1. 120g Kuře na smetaně, těstoviny

2 . 250g Špegety s rajčatovou omáčkou, masové koule

3. 250g Zapečené brambory se šunkou, nivou a pórkem

4. 150g Hovězí flap steak na pepři a rozmarýnu, pepřová omáčka, meruňkové chutney s chilli, brambor hasselback

Středa
4.8.2021

Uzená s kroupama
Kukuřičná s chilli

1. 120g Bramborové knedlíky s uzeným , kyselé zelí, smažená cibulka

2. 250g Kuřecí pikantní křídla s čerstvou zeleninou, chléb

3. 250g Palačinka plněné mozzarellou a špenátem

4. 120g Kuřecí steak na trhaném salátu, caesar dresing s parmezánem a krutóny, chips anglické slaniny

Čtvrtek
5.8.2021

Z pečených paprik a rajčat                                                                                                                          Zeleninová s vejci

1. 120g Kuřecí kapsa plněná šunkou a nivou , pečený brambor                                                                    2. 1ks Pizza Maxim (šunková, sýrová, margherita, pikant)

3. 350g Jemné hráškové rizoto na bílém víně s parmezánem                                                                       4. 150g Steak z krkovice sous-vide, cibulové chutney, dýňové pyre

Pátek 6.8.2021

Pekingská                                                                                                                                                      Přes noc tažený hovězí vývar s nudlemi

1. 120g Cordon bleu , vařený brambor, domácí tatarka                                                                                  2. 250g Salát Nicoise (zeleninový salát s tuňákem, vařené vejce, černé olivy, zelené fazolky                 3. 250g Bramborové knedlíky plněné ovocem, cukr, zakysaná smetana, máslo                                        4. 150gKuřecí steak na bylinkách, omáčka z uzených paprik, květákový karbanátek, steakové hranolky

Při stažení denního menu se mohou objevovat různá označení, zde máte jejich vysvětlení

Menu neobsahující maso ani žádné masné výrobky.

Tip šéfkuchaře!!! To co Vám náš šefkuchař a Tým Maxim Doporučují

Bezlepkové menu

Týdně zasíláme menu s novinkami - registrujte si svůj mail.