Denně vaříme z čerstvých surovin

Pondělí 15. 4. 2019

Jarní zeleninová
Bramboračka
Gulášovka

  1. Vepřová znojemská pečeně s dušenou rýží
  2. Kuře v pikantní těstíčku s bramborovou kaší
  3. Smažené žampióny s vařenými bramborami
  4. Kuskusový karbanátek s bramborovou kaší
  5. Paprikové risotto s grilovaným špalíkem z vepřové panenky
  6. Steak z krkovice marinovaný s zeleninovém láku cibulovým žampionem a krémovým bramborovým pyré Tip šéfkuchaře!!!


Úterý 16. 4. 2019

Hrachová s uzeninou
Drůbeží vývar s kapáním
Gulášovka

  1. Dušená vepřová kýta na pivě a česneku s pečeným bramborem
  2. Smažená drůbeží játra s bramborovou kaší
  3. Trhané lístky čerstvého salátu s mrkvovým dresinkem a hermelínem a ořechy
  4. Maxim wrap se smaženým kuřetem a česnekovým dipem
  5. Kuřecí závitek plněný parmskou šunkou a rukolou se šťouchanými bramborami
  6. Hovězí flank steak s cibulovou marmeládou a smaženými kroketami Tip šéfkuchaře!!!


Středa 17. 4. 2019

Česnekový krém s krutóny
Staročeská kulajda
Gulášovka

  1. Hovězí námořnické maso s dušenou rýží
  2. Maminčino kuře
  3. Srbské risoto s kyselým okurkem
  4. Těstovinový salát s olivami a tuňákem
  5. Penne Arabiatta
  6. Steak z roštěnce s pečeným lilkem, hlavkovým salátem a celerovou kaší Tip šéfkuchaře!!!


Čtvrtek 18. 4. 2019

Přes noc tažený hovězí vývar s domácími nudlemi naší tety
Zelná s klobásou

Staročeská kulajda

  1. Na sádle smažený vepřový řízek s domácím bramborovým salátem
  2. Pikantní kuřecí směs s jasmínovou rýží
  3. Bramborové šišky omaštěné máslem a sypané mákem
  4. Hříbkové risotto sypané parmezánem
  5. Špenátové halušky s kousky sýru s bílou plísní
  6. Krůtí steak s BBQ omáčkou a steakovými hranolkami Tip šéfkuchaře!!!


Pátek 19. 4. 2019


Státní svátek - Restaurace uzavřena


Při stažení denního menu se mohou objevovat různá označení, zde máte jejich vysvětlení

Menu neobsahující maso ani žádné masné výrobky.

Tip šéfkuchaře!!! To co Vám náš šefkuchař a Tým Maxim Doporučují

Bezlepkové menu

Týdně zasíláme menu s novinkami - registrujte si svůj mail.