Denně vaříme z čerstvých surovin

Pondělí 20. 1. 2020

Čočková s párkem
Kmínová s vejci
Zelná s uzeninou

  1. Vepřový kotlet s fazolovými lusky s pečenými bramborami Tip šéfkuchaře!!!
  2. Kuře gratinované šunkou a nivou se šťouchanými bramborami
  3. Vařené vejce, koprová omáčka, brambory
  4. Trhaný salát se smaženým camembertem a brusinkami
  5. Bryndzové halušky s vypraženou salninou
  6. Italské těstoviny s kuřecím masem a bazalkou


Úterý 21. 1. 2020

Staročeská kulajda
Kozí brada
Zelná s uzeninou

  1. Máslový řízek se sázeným vejcem,bramborová kaše
  2. Pečené kuře na zelí s vařenými bramborami Tip šéfkuchaře!!!
  3. Sýr paní Nadlesní, zelný salát
  4. Pórkové penne s játrou v anglickém kabátě
  5. Chilli con carne, chléb
  6. Vepřová panenka s brusinkou a omáčkou z lišek, šťouchané brambory


Středa 22. 1. 2020

Italská s těstovinou a sýrem
Pastiňákový krém s limetou

Staročeská kulajda

  1. Hovězí svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem Tip šéfkuchaře!!!
  2. Kuře v listovém těstě s žampinóvým volute, vařené brambory
  3. Zapečené brambory se šunkou a pórkem
  4. Kuskusový karbanátek s bramborovou kaší
  5. Konfitovaná krkovice se šťouchanými bramborami
  6. Risotto z červené řepy s kousky kozího sýru


Čtvrtek 23. 1. 2020

Brokolicový krém
Havířská fazolačka
Staročeská kulajda
  1. Kuřecí závitek plněný sušenými rajčaty a rukolou s pečenými bramborami
  2. Vepřové srdce na smetaně s houskovým knedlíkem Tip šéfkuchaře!!!
  3. Pikantní vepřové nudličky s rokforovou omáčkou a smaženými hranolkami
  4. Květáková tarhoňa se slaninou
  5. Špagety Carbonara
  6. Filé z vepřové panenky s grilovanou zeleninou a restovanou polentou


Pátek 24. 1. 2020

Přes noc tažený hovězí vývar s nudlemi naší tety
Gulášovka
Staročeská kulajda
  1. Kuřecí Cordon Bleu s bramborovou kaší
  2. Dušené hovězí na pomerančích s pečenými bramborami Tip šéfkuchaře!!!
  3. Plněné borůvkové knedlíky s máslem
  4. Kapustový karbanátek se šťouchanými bramborami
  5. Kuřecí suprime na pečeným zelím s máslovým bramborem
  6. Konfitované kachní stehno s červeným zelím a špekovým knedlíkem

Při stažení denního menu se mohou objevovat různá označení, zde máte jejich vysvětlení

Menu neobsahující maso ani žádné masné výrobky.

Tip šéfkuchaře!!! To co Vám náš šefkuchař a Tým Maxim Doporučují

Bezlepkové menu

Týdně zasíláme menu s novinkami - registrujte si svůj mail.