Pondělí 18.10.2021

    Květáková                                                                                                                                                                                Dýňová krémová

    1. 120g Vepřová plec na česneku , vařený brambor 1,3, 9                                                                                            2. 250g Těstovinový pikantní salát s kuřecími kousky a zeleninou 1, 3, 7                                                          3. 120g Houbový guláš, jarní cibulka, chléb 1, 9                                                                                                               4. 150g Krutí steak , šalvějová omáčka, bramborové gnocchi, kličky zeleného hrášku1, 3, 7, 9

    Úterý
    19.10.2021

    Žampiónový krém
    Drůbeží vývar s kapánim


    1. 120g Grilovaná klobáska, hrachová kaše, chléb 1, 3, 7

    2 . 150g Smažené file v trojobalu, hranolky, majonéza )Fish and chips)1, 3, 4, 9, 10

    3. 250g Zapečené brambory se šunkou, nivou a pórkem 7

    4. 150g Živaňská pečeně

    Středa
    20.10.2021

    Uzená s kroupama
    Kukuřičná s chilli

    1. 120g Bramborové knedlíky s uzeným , kyselé zelí, smažená cibulka 1, 3, 9

    2. 120g Plněná paprika mletým masem, rajská omáčka, rýže 1, 3, 9

    3. 250g Palačinka plněná mozzarellou a špenátem

    4. 150g Tortila s kuřecími stripsy, čerstvá zelenina, ďábelský dip 1, 3, 9

    Čtvrtek
    21.10.2021

    Z pečených paprik a rajčat                                                                                                                                            Špenátová s bramborem

    1. 120g Pečená kuřecí kapsa plněná šunkou a nivou , vařený brambor 

     2. 150g Restovaná vepřová játra, Pečený brambor, domácí tatarka 3, 9, 10

    3. 250g Jemné hráškové rizoto na bílém víně s parmezánem 7

    4. 150g Steak z krkovice sous-vide, cibulové chutney, dýňové pyré 9

    Pátek 22.10.2021

    Pekingská                                                                                                                                                                                 Přes noc tažený hovězí vývar s nudlemi

    1. 120g Cordon bleu , vařený brambor, domácí tatarka 1, 3, 7, 9, 10 

     2. 250g Salát Nicoise (zeleninový salát s tuňákem, vařené vejce, černé olivy, zelené fazolky3, 4

    3. 250g Rýžový nákyp se švestkama 

     4. 150gKuřecí steak na bylinkách, omáčka z uzených paprik, květákový karbanátek, steakové hranolky 1, 9

Denně vaříme z čerstvých surovin

Při stažení denního menu se mohou objevovat různá označení, zde máte jejich vysvětlení

Menu neobsahující maso ani žádné masné výrobky.

Tip šéfkuchaře!!! To co Vám náš šefkuchař a Tým Maxim Doporučují

Bezlepkové menu

Týdně zasíláme menu s novinkami - registrujte si svůj mail.