Denně vaříme z čerstvých surovin

Pondělí

14.6.2021

Zelňačka s uzeninou                                                                                                                              Zeleninová

1.      120g Pečené vepřové na frankfurtské omáčce, vařený brambor

2      120g Kuřecí na povidlové omáčce, pečený brambor

3.     250g Trhaný salát, grilovaný hermelín, brusinkový dip

Úterý
15.6.2021

Minestrone
Drůbeží vývar s kapáním

  1. 120g Vepřový guláš na černém pivě s cibulí, houskový knedlik

  2. 120g Smažený sýr, vařený brambor , domácí tatarka

  3. 250g Zeleninový pikantní kuskus

Středa
16.6.2021

Krupicová                                                                                                                                                    Cuketová kyselice

  1. 120g Kuřecí steak na sladkochilli omáčce, pečený brambor

  2. 120g Pomalu pečená vepřová kotleta v paprikové krustě, šťouchaný brambor

  3. 250g Houbový bulgur s petrželkou


Čtvrtek
17.6.2021

Hrachová s uzeninou                                                                                                                              Zeleninová s pohankou

  1. 120g Vepřové výpečky , kyselé zelí, houskový knedlik

  2. 150g Rybí filé s citronovou omáčkou, vařený brambor

  3. 250g Špagety s fazolemi a opečenou uzeninou, sýr


Pátek
18.6.2021

Gulášová                                                                                                                                                        Přes noc tažený hovězí vývar s nudlemi

  1. 1 20g Kuřecí nudličky na medu a hořčici, smažené hranolky

  2. 120g Vepřový řízek smažený na sádle, bramborová kaše

  3. 250g Těstoviny na sladko s mákem cukrem a máslem      

DOBROU CHUŤVáš Tým Maxim

Při stažení denního menu se mohou objevovat různá označení, zde máte jejich vysvětlení

Menu neobsahující maso ani žádné masné výrobky.

Tip šéfkuchaře!!! To co Vám náš šefkuchař a Tým Maxim Doporučují

Bezlepkové menu

Týdně zasíláme menu s novinkami - registrujte si svůj mail.