Denně pro Vás vaříme z čerstvých surovin

 

PONDĚLÍ

27. 2. 2017

Slepičí vývar s masem a těstovinou
Špenátová
Gulášovka

  1. Polomská vepřová pečeně, těstovina
  2. Kuřecí steak gratinovaný hermelínem s pečenými bramborami
  3. Smažené růžičky květáku s bramborovou kaší
  4. Žampionové risotto s grilovaným špalíkem z panenky
  5. Vaječná omeleta se zeleninou a vařenými bramborami
  6. Vařené vejce, koprová omáčka, houskový knedlík Alenčina specialita!!!

ÚTERÝ

28. 2. 2017

Zelňačka s klobásou
Pastinákový krém s limetkou
Gulášovka

  1. Pomalu pečená krkovice na koriandru se šťouchanými bramborami
  2. Kuře na houbách s těstovinou
  3. Grilovaná klobása s cibulkou, hrachová kaše, chléb
  4. Smažené cuketové tousty s bramborovým pyré
  5. Domácí hamburger MAXIM se smaženými hranolkami a BBQ omáčkou Tip šéfkuchaře!!!
  6. Hříbkové risotto sypané parmezánem

 

STŘEDA

1. 3. 2017

Žampionová polévka
Kmínová s vejci
Gulášovka

  1. Kuřecí maďarský perkelt s těstovinou
  2. Segedínský guláš s domácím houskovým knedlíkem Alenčina specialita!!!
  3. Francouzské brambory s kyselým okurkem
  4. Dušený špenát se sázeným vejcem a vařenými bramborami
  5. Špagety Bolognese
  6. Ratatouille s grilovanými tousty

 

ČTVRTEK

2. 3. 2017

Česneková s bramborem
Kapustová na špeku
Gulášovka

  1. Vepřové medailonky na fazolových luscích s pečenými bramborami Doporučujeme!!!!
  2. Pikantní marinovaná kuřecí křídla se zelným salátem a chlebem
  3. Domácí bramborové noky s restovanou brokolicí a sýrovým přelivem
  4. Ledvinky po Uhersku
  5. Restovaná pohanka s krůtími prsy a zeleninou
  6. Smažená plněná palačinka s bramborovou kaší

 

PÁTEK

3. 3. 2017

Dršťková polévka
Silný hovězí vývar s domácími nudlemi
Staročeská kulajda

  1. Smažený Brněnský řízek s vídeňským salátem
  2. Kuřecí plátek na kari s jasmínovou rýži
  3. Dukátové buchtičky se šodó Jako za mlada :)
  4. Brynzové halušky se špekem
  5. Smažený domácí karbanátek s bramborovou kaší a kyselým okurkem
  6. Žampionové penne s restovanou játrou ve slanince

Jídla mohou obsahovat stopy alergenů 1-14