Denně pro Vás vaříme z čerstvých surovin

 

 

 

 

 

Pondělí

22. 1. 2018

 

Slepičí vývar s těstovinou
Kozí brada
Staročeská kulajda

 

  1. Holandský řízek s bramborovou kaší
  2. Gratinované kuřecí prso rajčaty a mozzarellou s vařenými bramborami
  3. Smažené růžičky květáku se šťouchanými bramborami
  4. Vařené vejce, omáčka z fazolových lusků, houskový knedlík
  5. Grilovaná zelenina Ratatouille s rozpečenou bagetou Tip šéfkuchaře!!!
  6. Vepřový kotlet na pepři a hořčici s pečeným bramborem
     

 

 

 

 

Úterý

23. 1. 2018

Kmínová s vejci
Cuketová kyselice

Staročeská kulajda
 

  1. Hamburská vepřová pečeně s těstovinou
  2. Plněná kuřecí roláda s bramborovou kaší
  3. Šarišské zelí, chléb
  4. Steak z lososa na špenátovém lůžku s vařenými bramborami
  5. Dýňové risotto s grilovanou vepřovou panenkou
  6. Tortilla s fazolemi a hovězím dušeným Tip šéfkuchaře!!!
     

 

 

 

 

Středa

24. 1. 2018

Hrachová polévka s uzeným
Kedlubnová polévka
Staročeská kulajda

 

  1. Plněný zelný list vepřovým s bramborovu kaší Tip šéfkuchaře!!!
  2. Kuřecí steak gratinovaný hermelínem, pečené brambory
  3. Hovězí znojemská pečeně s dušenou rýží
  4. Smažená plněná paprika kotletou a vejcem, šťouchané brambory
  5. Risotto z červené řepy s kozím sýrem
  6. Špagety Carbonara

 

 

 

 

 

Čtvrtek
25. 1. 2018

 

 

 

Francouzská cibulačka
Staročeská kulajda
Brynzový krém

 

  1. Vepřová pečeně na pivě a česneku s dušenou rýží Tip šéfkuchaře!!!
  2. Maminčino kuře
  3. Francouzské brambory, kyselý okurek
  4. Vepřová játra na roštu, smažené hranolky
  5. Domácí bramborové noky s rajčatovou omáčkou sypané parmezánem
  6. Kapustové karbanátky s bramborovou kaší
     

 

 

 

                           

Pátek

26. 1. 2018

 

 

Východní boršč
Babiččina bramboračka
Staročeská kulajda

 

  1. Vepřový řízek na ruby s vařenými bramborami
  2. Kuřecí prsa po Italsku s pečeným bramborem Tip šéfkuchaře!!!
  3. Bavorské vdolky s povidly a tvarohem
  4. Cmunda po Kaplicku
  5. Krůtí výpečky s mrkví, jasmínová rýže
  6. Italské těstoviny s kuřecím masem a bazalkou