Denně pro Vás vaříme z čerstvých surovin

 

PONDĚLÍ

17. 4. 2017

 

 

Velikonoční pondělí - zavřeno

 

 

ÚTERÝ

18. 4. 2017

Slepičí vývar s masem a těstovinou
Cikánská polévka
Gulášovka

  1. Vepřové výpečky se dušeným špenátem a bramborovým knedlíkem
  2. Kuře gratinované brokolicí a sýrem s indiánskou rýží
  3. Smažený holandský řízek s bramborovou kaší Oblíbené menu!!!
  4. Cuketové tousty plněné šunkou a hermelínem se šťouchanými bramborami
  5. Květák zapečený rajčaty s vařeným bramborem
  6. Vejce, žampiony, brambor
    (Žampionová omeleta s bramborem)

 

STŘEDA

19. 4. 2017

Fazolová s paprikou
Kapustová polévka
Gulášovka

  1. Hovězí dušené na pivě s pečeným bramborem
  2. Bramborákový sendvič s kuřecím a slaninou, zelný salát Tip šéfkuchaře!!!
  3. Vepřová lašská pečeně, houskový knedlík
  4. Smažená drůbeží játra s bramborovou kaší
  5. Šarišské zelí, chléb
  6. Houby, rýže, smetana
    (Houbové risotto sypané parmezánem)

 

ČTVRTEK

20. 4. 2017

Pastiňákový krém s limetkou
Frankfurtská s bramborem
Staročeská kulajda

  1. Maminčino kuře
  2. Bratislavská vepřová plec s těstovinou
  3. Smažené růžičky brokolice s bramborovou kaší
  4. Krůtí kostky na víně s jasmínovou rýží Doporučujeme!!!
  5. Zapečené palačinky špenátem a uzeným sýrem
  6. Citron, rýže, losos
    (Citronovo-mrkvové risotto s kousky koprového lososa

 

 

PÁTEK

21. 4. 2017

 

 

Dršťková polévka
Špejcharská
Staročeská kulajda

  1. Živáňská pečeně
  2. Kuřecí Gordon Bleu s bramborovou kaší
  3. Dukátové buchtičky se šodó Zpátky do dětství!!!
  4. Sýr paní Nadlesí (zelný salát)
  5. Špagety Alio Olio
  6. Pasta, špenát, krůta
    (Špenátové tagliatelle s grilovanou krůtou)

Informace o alergenech k dispozici v jídelně nebo na požádaní.