Denně pro Vás vaříme z čerstvých surovin

 

PONDĚLÍ

16. 1. 2017

Slepičí vývar s masem a těstovinou
Cuketová kyselice
Gulášovka

  1. Kuře gratinované brokolicí a goudou se šťouchanými bramborami
  2. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík
  3. Záhorácký závitek s dušenou rýží
  4. Maxim Wrap se smaženým kuřetem a čerstvým salátem Tip šéfkuchaře!!!
  5. Cuketové risotto s chorizem a šalvějí
  6. Gratinovaný lilek se sušenými rajčaty a bagetkou

ÚTERÝ

17. 1. 2017

Mrkvová s žampiony
Brokolicový krém
Gulášovka

  1. Dušená krůtí prsa na víně s vařenými bramborami Tip šéfkuchaře!!!
  2. Bratislavské vepřové plecko s těstovinou
  3. Špagety s masovými koulemi a rajčaty
  4. Filety ze pstruha na žampionovém ragú a bramborovém pyré
  5. Smažené růžičky brokolice se šťouchanými bramborami
  6. Špagety Carbonara

 

STŘEDA

18. 1. 2017

Francouzská cibulačka
Frankfurtská s bramborami
Gulášovka

  1. Hovězí svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem Tip šéfkuchaře!!!
  2. Kuře na citronu a tymiánu s jasmínovou rýží
  3. Ledvinky po Uhersku s vařenými bramborami
  4. Grilovaný párek s hrachovou kaší, chléb, cibulka
  5. Pórkové penne s grilovanými kousky játry v anglické slanině
  6. Citrónovo-mrkvové risotto s kousky čerstvého lososa

 

ČTVRTEK

19. 1. 2017

Česneková s krutóny
Čočková italská s těstovou
Gulášovka

  1. Vepřové medailonky na fazolových luscích s pečeným bramborem
  2. Hovězí Burger s BBQ omáčkou a hranolkami Tip šéfkuchaře!!!
  3. Maďarský kuřecí perkelt s těstovinou
  4. Smažený plněný celer s bramborovou kaší
  5. Restovaná pohanka s krůtími kousky a zeleninou
  6. Žampionová omeleta s vařenými bramborami

 

PÁTEK

20. 1. 2017

Pekařská polévka
Východní boršč
Valašská kyselice

  1. Grilovaná vepřová kýta, variace zelí, špekové knedlíky Tip šéfkuchaře!!!
  2. Španělský ptáček s dušenou rýží
  3. Jablečná zemlbába
  4. Sýr paní Nadlesí, zelný salát
  5. Kedlubnové risotto s grilovaným kuřetem
  6. Grilovaný hermelín na ledovém salátku

Jídla mohou obsahovat stopy alergenů 1-14